Stap 1: Informatie verzamelen over online leren

 

Voor je start met jouw eigen online platform is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en de voorwaarden. Bekijk de voordelen en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van online leren binnen jouw bedrijf. Heb je voor je gaat starten nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze cursussen en prijzen vind je op het productblad. Wil je graag weten voor welke bedrijven wij met trots werken? Bekijk dan onze referenties. 

 

 

 

 


Stap 2: Aanvraagformulier invullen

Wij richten het online platform graag zo goed mogelijk in. Hiervoor hebben we een aantal gegevens nodig. Via het onderstaande aanvraagformulier zijn alle gegevens in één keer compleet. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je het contract voor jouw online platform en onze algemene voorwaarden via mail.

Stap 3: Afspraak voor de inrichting en start

Jouw online platform staat nu klaar voor gebruik. Om online leren goed in te kunnen zetten binnen jouw organisatie helpen wij je met het vergroten van kennis en vaardigheden van online leren onder leidinggevende en coördinerende werknemers. We komen graag langs om goed van start te gaan en handvatten te geven om alle voordelen van e-learning in de organisatie toe te passen.


Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Over ons

Leer werken met THAR

Helpdesk

E-learning

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907 

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854 

helpdesk@tharonline.nl© 2019 THAR - All Rights Reserved   |   Verlengde Poolseweg 34 |  4818 CL Breda