Maatwerk voor jouw klanten? Dat kan!

Heb je behoefte aan meer dan onze standaard cursussen? Dan is maatwerk de oplossing! Samen met ons team ontwikkel je een cursus die aansluit op de praktijk. Een team met creatieve talenten staat klaar om jouw online cursus op maat te maken.

Een goede online cursus bestaat uit een mix van tekstuele content, illustraties, animaties, afbeeldingen en video’s. De lesstof moet uitgebreid zijn, maar ook duidelijk en op het niveau van de cursist. In de vragen wil je afwisseling, maar toch structuur en overzicht. Het ontwikkelingsteam van THAR weet als geen ander hoe je een aantrekkelijke e-learning maakt. Wij maken dan ook altijd co-creaties. Door kennis te delen maak we samen een succesvolle online training.


Een deskundige projectleider die jouw e-learningcursus bewaakt.

Yvonne bewaakt de uitstraling, de oplevertermijnen en de kwaliteit van jouw e-learning. Je wil bij jouw cursussen veel en passend beeldmateriaal, het liefst in een goede verhouding van illustraties, animaties, afbeeldingen en video's. De tekst moet uitgebreid zijn, maar ook duidelijk en op het niveau van de cursist. In de vragen wil je afwisseling, maar toch structuur en overzicht. 

 

Samen met jou maakt Yvonne het plan. Ontwikkel je zelf dan helpt zij jou naar een perfecte cursus. Besteed je de ontwikkeling aan ons uit dan zorgt Yvonne dat het ontwikkelingsteam de cursus naar jouw wensen oplevert.


Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Over ons

Leer werken met THAR

Helpdesk

E-learning

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907 

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854 

helpdesk@tharonline.nl© 2020 THAR - All Rights Reserved   |   Ericssonstraat 2  |  5121 ML Rijen